PRIVATUMO POLITIKA

Vyriškoje jogoje, pasiekiamoje iš vyriškos jogos, vienas pagrindinių mūsų prioritetų – lankytojų privatumas. Šiame Privatumo politikos dokumente pateikiama informacija, kurią renka ir fiksuoja vyriška joga ir kaip ją naudojame.

Jei turite papildomų klausimų arba reikia daugiau informacijos apie mūsų privatumo politiką, nedvejodami susisiekite su mumis.

Ši privatumo politika taikoma tik mūsų veiklai internete ir galioja mūsų svetainės lankytojams, kiek tai susiję su informacija, kuria jie dalijasi ir/ar renka vyriška joga. Ši politika netaikoma jokiai informacijai, renkamai neprisijungus arba kitais kanalais nei ši svetainė. Mūsų privatumo politika buvo sukurta naudojant nemokamą privatumo politikos generatorių.

Sutikimas
Naudodamiesi mūsų svetaine, jūs sutinkate su mūsų privatumo politika ir sutinkate su jos sąlygomis.

Informacija, kurią renkame
Asmeninė informacija, kurią jūsų prašoma pateikti, ir priežastys, kodėl jūsų prašoma ją pateikti, jums bus paaiškinta tada, kai paprašysime pateikti savo asmeninę informaciją.

Jei susisieksite su mumis tiesiogiai, galime gauti papildomos informacijos apie jus, pvz., jūsų vardą, el. pašto adresą, telefono numerį, pranešimo ir (arba) priedų, kuriuos galite mums siųsti, turinį ir bet kokią kitą informaciją, kurią galite pasirinkti pateikti.

Kai registruojate paskyrą, galime paprašyti jūsų kontaktinės informacijos, įskaitant tokius elementus kaip vardas, įmonės pavadinimas, adresas, el. pašto adresas ir telefono numeris.

Kaip mes naudojame jūsų informaciją
Renkamą informaciją naudojame įvairiais būdais, įskaitant:

Teikti, valdyti ir prižiūrėti mūsų svetainę
Pagerinkite, suasmeninkite ir išplėskite mūsų svetainę
Supraskite ir analizuokite, kaip naudojatės mūsų svetaine
Kurti naujus produktus, paslaugas, funkcijas ir funkcijas
Bendrauti su jumis tiesiogiai arba per vieną iš mūsų partnerių, įskaitant klientų aptarnavimą, kad pateiktume jums atnaujinimus ir kitą informaciją, susijusią su svetaine, rinkodaros ir reklamos tikslais.
Siųsti jums el
Raskite ir užkirskite kelią sukčiavimui
Žurnalo failai
vyriška joga atlieka standartinę žurnalo failų naudojimo procedūrą. Šie failai registruoja lankytojus, kai jie lankosi svetainėse. Visos prieglobos įmonės tai daro ir dalį prieglobos paslaugų analizės. Žurnalo failais renkama informacija apima interneto protokolo (IP) adresus, naršyklės tipą, interneto paslaugų teikėją (IPT), datos ir laiko žymą, nukreipimo / išėjimo puslapius ir galbūt paspaudimų skaičių. Tai nėra susieta su jokia informacija, kurią galima identifikuoti. Informacijos tikslas – analizuoti tendencijas, administruoti svetainę, sekti vartotojų judėjimą svetainėje, rinkti demografinę informaciją.

Slapukai ir žiniatinklio švyturiai
Kaip ir bet kuri kita svetainė, vyriška joga naudoja slapukus. Šie slapukai naudojami informacijai, įskaitant lankytojų nuostatas, ir svetainės puslapius, kuriuos lankytojas pasiekė ar aplankė, saugoti. Informacija naudojama siekiant optimizuoti vartotojų patirtį, tinkinant mūsų tinklalapio turinį pagal lankytojų naršyklės tipą ir (arba) kitą informaciją.

„Google DoubleClick DART“ slapukas
„Google“ yra viena iš trečiųjų šalių tiekėjų mūsų svetainėje. Ji taip pat naudoja slapukus, vadinamus DART slapukais, kad pateiktų skelbimus mūsų svetainės lankytojams pagal jų apsilankymą www.website.com ir kitose interneto svetainėse. Tačiau lankytojai gali atsisakyti naudoti DART slapukus, apsilankę „Google“ skelbimų ir turinio tinklo privatumo politikoje šiuo URL – https://policies.google.com/technologies/ads

Mūsų reklamos partneriai
Kai kurie reklamuotojai mūsų svetainėje gali naudoti slapukus ir žiniatinklio švyturius. Mūsų reklamos partneriai yra išvardyti žemiau. Kiekvienas mūsų reklamos partneris turi savo privatumo politiką, susijusią su naudotojų duomenų politika. Kad būtų lengviau pasiekti, toliau pateikiame hipersaitą į jų privatumo politiką.

Google

https://policies.google.com/technologies/ads

Reklamos partnerių privatumo politika
Šiame sąraše rasite kiekvieno vyriška joga reklamos partnerio Privatumo politiką.

Trečiųjų šalių skelbimų serveriai ar skelbimų tinklai naudoja tokias technologijas kaip slapukai, JavaScript ar žiniatinklio švyturiai, kurie naudojami atitinkamuose jų skelbimuose ir vyriška joga rodomose nuorodose, kurios siunčiamos tiesiai į vartotojų naršyklę. Kai tai įvyksta, jie automatiškai gauna jūsų IP adresą. Šios technologijos naudojamos jų reklaminių kampanijų efektyvumui įvertinti ir (arba) suasmeninti reklaminį turinį, kurį matote lankomose svetainėse.

Atkreipkite dėmesį, kad vyriška joga neturi prieigos prie šių trečiųjų šalių reklamuotojų naudojamų slapukų ir jų nekontroliuoja.

Trečiųjų šalių privatumo politika
vyriška joga Privatumo politika netaikoma kitiems reklamuotojams ar svetainėms. Taigi, norėdami gauti išsamesnės informacijos, patariame susipažinti su atitinkamomis šių trečiųjų šalių skelbimų serverių privatumo taisyklėmis. Tai gali apimti jų praktiką ir nurodymus, kaip atsisakyti tam tikrų parinkčių.

Galite pasirinkti išjungti slapukus naudodami atskiras naršyklės parinktis. Norėdami sužinoti išsamesnės informacijos apie slapukų valdymą konkrečiomis interneto naršyklėmis, taigalima rasti atitinkamose naršyklių svetainėse.

CCPA privatumo teisės (neparduokite mano asmeninės informacijos)
Pagal CCPA, be kitų teisių, Kalifornijos vartotojai turi teisę:

Reikalauti, kad įmonė, renkanti vartotojo asmens duomenis, atskleistų kategorijas ir konkrečias asmens duomenų dalis, kurias įmonė surinko apie vartotojus.

Reikalauti, kad įmonė ištrintų visus asmeninius duomenis apie vartotoją, kuriuos įmonė surinko.

Reikalauti, kad įmonė, parduodanti vartotojo asmens duomenis, neparduotų vartotojo asmens duomenų.

Jei pateikiate užklausą, turime vieną mėnesį atsakyti į jus. Jei norite pasinaudoti kuria nors iš šių teisių, susisiekite su mumis.

GDPR duomenų apsaugos teisės
Norėtume įsitikinti, kad esate visiškai informuoti apie visas savo duomenų apsaugos teises. Kiekvienas vartotojas turi teisę į:

Teisė susipažinti – Jūs turite teisę reikalauti savo asmens duomenų kopijų. Už šią paslaugą galime imti nedidelį mokestį.

Teisė ištaisyti – Jūs turite teisę reikalauti, kad ištaisytume bet kokią informaciją, kuri, Jūsų nuomone, yra netiksli. Taip pat turite teisę prašyti, kad mes užpildytume informaciją, kuri, jūsų manymu, yra neišsami.

Teisė ištrinti – tam tikromis sąlygomis turite teisę prašyti, kad ištrintume jūsų asmens duomenis.

Teisė apriboti tvarkymą – Jūs turite teisę reikalauti, kad tam tikromis sąlygomis apribotume Jūsų asmens duomenų tvarkymą.

Teisė nesutikti, kad jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi – tam tikromis sąlygomis turite teisę nesutikti, kad mes tvarkytume jūsų asmens duomenis.

Teisė į duomenų perkeliamumą – Jūs turite teisę reikalauti, kad tam tikromis sąlygomis perduotume mūsų surinktus duomenis kitai organizacijai arba tiesiogiai Jums.

Jei pateikiate užklausą, turime vieną mėnesį atsakyti į jus. Jei norite pasinaudoti kuria nors iš šių teisių, susisiekite su mumis.

Informacija vaikams
Kita mūsų prioriteto dalis – vaikų apsauga naudojantis internetu. Raginame tėvus ir globėjus stebėti savo veiklą internete, dalyvauti joje ir (arba) stebėti ir vadovauti.

vyriška joga sąmoningai nerenka jokios Asmens identifikavimo informacijos iš vaikų, jaunesnių nei 13 metų. Jei manote, kad jūsų vaikas pateikė tokią informaciją mūsų svetainėje, primygtinai raginame nedelsiant susisiekti su mumis ir dėsime visas pastangas, kad pašalinti tokią informaciją iš mūsų įrašų.

 
 
X